Travle dager

// Reklame //

God kveld dere!

Dagene springer rett og slett i fra meg. Dette innlegget skulle egentlig vært publisert på torsdag forrige uke, men slik ble det altså ikke, haha. På fredags morgen reiste jeg på hyttetur sammen med noen venner, og derfor har det drøyet helt til nå.

På onsdag forrige uke tok jeg og Iselin oss turen til Bjørndalsfjellet. Det er et fjell som ligger i Sandnes. Veldig fin tur, men ganske tung og bratt til tider. Absolutt en tur å anbefale til folk som bor i området rundt her.

Jeg fikk tilsendt nytt treningstøy i posten som måtte testes ut, så det passet perfekt med en topptur på onsdag. Treningstøyet var godkjent ++! Jeg er generelt veldig skeptisk til å bestille treningstøy på nett, men jeg fikk tilbud om samarbeid med Bara Sportswear, og de har jeg god erfaring med fra før av. Derfor takket jeg ja, og angrer ikke et sekund. Jeg går virkelig god for tightsen jeg valgte. Sportsbh’en var bittelitt rar på synes jeg, men jeg er veldig kresen, så det er mye mulig det bare er meg. Den var utrolig fin da, så den blir brukt til tross for at jeg synes den var litt rar. Jeg skal legge med direktelinker til produktene.

I tillegg har jeg en rabattkode som dere kan benytte dere av på nettsiden. “Alexandra15” gir dere 15% på hele nettsiden, inkludert salgsvarer! Link til nettsiden HER

Sports BH 499,-//Tights på tilbud til 524,- (ord. pris 699,-)

Bruker du koden min får du tightsen til ca 445,- og bh´en til 424,-

      

Blåbær fant vi også underveis! Litt tidlig å plukke enda, da det var mange som ikke var modne, men det er ikke lenge før nå. Vi skal ta oss en dagstur opp til fjellet litt senere i sommer og plukke bær med ungene. Det blir koselig! ♥

Å gå slike turer er virkelig balsam for sjela. Elsker å gå i skog og mark. Man får liksom en helt annen ro og fred i hodet, og for sånne som meg som stresser av alt mulig er det gull verdt med en topptur i ny og ne. Andre som liker å gå turer?

– Alexandra

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg