Ukens planer gikk ikke som forventet.

På mandag som var leverte jeg ungene til Christoffer og hadde hele uka full av planer. Jeg skulle fokusere på trening hver dag og til helgen skulle jeg i 30 årsdag til Caroline, en av jentene i gjengen vår. Det er stort å bli 30 år, så hun hadde planlagt en skikkelig bursdagsfeiring som jeg gledet meg til.

På onsdags kveld kjente jeg helt akutt at halsen begynte å slå krøll på seg. Det begynte å gjøre vondt å svelge og da tenkte jeg bare “NEIII”. Jeg tenkte at hvis det var halsbetennelse jeg hadde fått nå igjen så passet det ekstremt dårlig. Jeg la meg tidlig og tenkte at en god natts søvn sikkert gjorde susen, men det ble lite søvn den natten – for å si det slik. Halsen ble bare verre og verre og jeg kjente at det var bare å ringe legen med en gang de åpnet kontoret. Jeg fikk time hos luftveis legevakten kl 16 samme dag og fikk konstatert med en gang det jeg var redd for; halsbetennelse. Det var bare å starte på antibiotika kur med det samme.

Timene gikk og det ble neste dag, men formen min ble bare enda verre til tross for at jeg hadde startet på kuren. Til slutt var jeg så dårlig at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg målte 41 i feber og lå faktisk bare å gråt av smertene. På dette tidspunktet klarte jeg ikke å svelge mitt eget spytt en gang. Hvordan skulle jeg klare å få i meg væske og medisin?! Bare tanken på å svelge noe som helst fikk meg til å gråte for det gjorde så ufattelig vondt. Jeg hadde så vondt i ørene og når jeg svelget kjentes det ut som om noen stakk kniver inn i ørene mine og vridde om. Det var helt grusomt. Men jeg måtte bare bite det i meg og få i meg smertestillende og antibiotika. Etter noen timer roet det seg og siden da har det bare gått oppover. Nå er feberen borte og jeg klarer å svelge igjen. Nå lader jeg batteriene så mye jeg klarer til jeg får ungene tilbake i morgen. Og det var min uke i korte trekk, haha. Litt av en solskinnshistorie? Satser på at neste uke blir bedre, med guttene hos meg. ♥

 

Har du noen planer for den kommende uken?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg