En magisk dag!

Hei dere!

I dag har jeg hatt en sånn dag som jeg bare vet jeg kommer til å huske for alltid. Kjerneminne kaller jeg det ♥ Slike dager er så hellige og jeg nyter alle de små øyeblikkene og hvert eneste sekund av dagen så godt jeg kan. Vi dro på dagstur til Sirdal. Eller Christoffer og Liam var der fra fredag av, men jeg og tvillingene kjørte opp i dag tidlig for å tilbringe dagen der oppe. Men allikevel føler jeg faktisk at vi har vært der oppe en hel helg for vi fikk gjort så utrolig mye på kort tid.

Her får dere et lite bildedryss;

Liam og Christoffer hadde lagd snøhule som de også hadde laget til en sklie inni. Herlighet så kreativt. Faktisk dumt at vi måtte reise hjem i dag og ikke kunne vært der litt lenger, haha.

Jeg fikk til og med prøvd meg på ski som jeg ikke har gjort på rundt 20 år! Dæven nå følte jeg meg gammel! Når begynte jeg å si 20 år siden?? Huff, tiden må roe seg ned litt synes jeg. Det går alt for fort til de store 30 årene altså.

Uansett, tilbake til ski. Jeg kunne ikke stå på ski når jeg var liten heller, og det har ikke skjedd noe mirakel i mellomtiden som gjør at jeg plutselig bare skjønner det og fikser det å stå/gå på ski. Man kan vel si at jeg kjenner det litt i både ankelen og rumpa etter å ha gått skikkelig på trynet et par ganger… Dypere inn i de detaljene trenger vi ikke å gå, haha. 

Etter en litt hard skitur satte jeg meg ned ute med en kakao i hånden og nøt solen mens ungene sprang rundt hytta og lekte i snøen. Det var helt magisk faktisk! ♥ Sånne dager trenger jeg mer av. Det er sikkert og visst!

Hjemturen var også helt nydelig. Jeg elsker jo bilturer, spesielt når solen skinner. Jeg er egentlig ikke et vinter menneske, og er veldig lite begeistret for vinter/kulde/snø og alt som hører med, men i dag var faktisk en dag jeg alltid kommer til å huske fordi vi har kost oss så mye.

Nå må jeg nesten bare legge meg før jeg sovner sittende. Fjellturer tar på, gitt! I morgen er det jobb igjen. God kveld, dere! ♥

Har dere gjort noe kjekt i helgen? 

#påske #påskeferie #sirdal #fjelltur #hyttetur #hytte #familie #familiekos #vinter #ferie #ski #skitur #natur #fjell #side2 #side2foreldre

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 3979997817

Oppskrift; BLT Baguette à la Ally

God “morgen” dere! Nå er det strengt tatt ikke morgen lenger, men lat som jeg er ligger jeg enda godt plantet under dyna og prøver å få unnagjort litt småting.

Jeg lovte flere av dere som følger meg på Snapchat å legge ut oppskrift på lunsjen jeg hadde i går. Det kom inn en haug med etterspørsler, så nå måtte jeg nesten få ut fingeren og få ut oppskriften her på bloggen. Det er ofte jeg legger ut mat og flere spør om oppskrift, men så glemmer jeg å legge det ut. Jeg skal ta meg skikkelig i nakken og begynne å gjøre det. Tenkte kanskje å lage en egen kategori her på bloggen med oppskrifter, siden det virker som om det er ganske populært på Snapchat siden så mange spør etter dem. Hva tenker dere? ♥

Hvis dere ikke følger meg der fra før av må dere adde meg med en gang, hehe;

@allykolstad

Du trenger;

Halvstekte baguetter (ikke frosne)

kylling

bacon

aioli

cheddar

 spinat

Dette gjør du: 

1. Først setter du på ovnen på det som står på emballasjen til baguettene (dette kan variere litt).

2. Så steker du baconet, det tar lengst tid. Jeg pleier å kjøpe ferdig stekt kylling, men dersom du vil ha kyllingfilet må du også steke dette.

3. Mens det steker kan du dele baguettene i to og smøre topp og bunn med aioli.

4. Legg så cheddar på topp delen slik at det kommer helt på toppen når baguettene skal inn i ovnen.

5. Legg spinat oppå osten.

6. Legg på ferdig stekt kylling og bacon.

7. Stek i ovnen til baguettene er gylne og osten er smeltet.

Bon appétit! ♥

Vil dere jeg skal fortsette å legge ut oppskrifter fra Snapchat? 

#mat #oppskrift #lunsj #baguette #matblogg #mammablogg #hverdag #side2 #side2foreldre #foreldre #mamma #tips 

UKEN SOM GIKK #9

 

UKENS OPPTUR:

♥ Alt det fine været! Herlighet så heldige vi har vært denne uka med været altså. Jeg gleder meg så ufattelig mye til det blir varmere ute nå. Er så møkka lei vinter og kaldt vær at jeg vil spy. 

♥ Denne uka har jeg vært sosial hver dag faktisk, så det har jo vært noe positivt hver eneste dag. 

♥ På onsdag hadde jeg en skikkelig digg håndballtrening, det gir meg alltid så positiv energi.

♥ Fredag var jeg på rekekveld/spillekveld. Er det noe jeg digger er det brettspill. Konkurranseinstinktet i meg skyter til værs, haha. Det er noe av det kjekkeste jeg kan gjøre en fredag eller lørdags kveld. God stemning, mat, drikke og brettspill med venner er magisk. 

♥ Lørdag var det jo bursdagen til Liam, tenk at han ble hele 5 år! Neste år begynner han på SKOLE. Jeg får helt angst av å tenke på hvor utrolig fort årene går etter man får barn. Det er faktisk litt skummelt, haha. 

UKENS NEDTUR:

Det må nok ha vært at Lucas og Theo begynte å spy søndags morgen, noe som satte en demper for bursdagsselskapet til Liam, stakkars. Det har vært mye sykdom i hus nå, så jeg håper vi snart er ferdige med denne driten av en årstid vi er i slik at vår og sommer kan komme. 

 

UKENS MUSIKK:

Gud bedre denne uka har jeg mange nye sanger på lista mi! Jeg ramser opp noen av de jeg hører mest på, men gå gjerne inn på listen via linken under og hør resten selv. ♥

Julian Jordan & CHOCO – Always

Kill Paris – Operate (Illenium Remix)

Autoerotique & Max Styler – Badman (Torro Torro Remix)

Stargate & Sia – Waterfall (Seeb Remix)

Tritonal & Angel Taylor – Getaway

Xuitcasecity – Need Somebody 

Wide Awake & Jacob Banks – Love Me 

Neptunica – Foreign Place

Neptunica – Poseidon (Edit)

Sam Calver – Remind Me

Rudimental ft. James Arthur  – Sun Comes Up

DJ Antoine & Conor Maynard – Dancing In The Headlights (Radio Edit)

James Mercy – In The Sky

(dette var den korte listen…) 

Hele Spotify listen min finner dere her: BARNEFRI 2018

 

UKENS INNKJØP:

En treningstights fra H&M og bursdagsprep til Liam sin 5 årsdag. ♥

 

UKENS CRAVING:

Mango smoothien på Burger King… Noe så himmelsk, herregud! Den MÅ dere prøve!! 

AKKURAT NÅ:

Akkurat nå ligger jeg i senga (nok en gang) og prøver å få ut dette innlegget litt tidligere enn forrige gang, haha! Det blir ofte litt slakt her i gården, men jeg skal prøve å bli bedre. I dag var det sinnsykt godt å bare ligge å dra seg i sengen etter bursdagsfeiringen. Jeg er helt utslitt og kjenner at Jon Blund ikke er langt unna, hehe.

Har dere hatt en fin uke? ♥

#ukensomgikk #mammablogg #hverdag #fashion #helg 

 

 

Bursdagsfeiring, ikke helt etter planen.

Endelig er denne søndagen overstått. Misforstå meg rett, men bursdager er alltid deilig å bli ferdige med selv om det er kjekt å stelle i stand og ikke minst å ha gjester, men dagen i dag ble ikke helt som planlagt. I morges våknet vi av Lucas og Theo som hadde kastet opp… Hvorfor akkurat i dag?! Det kunne jo faktisk ikke hatt en mer upassende timing. Vi måtte ringe hele selskapet som skulle komme og informere om situasjonen, så det var bare en brøkdel som kom til selskap i dag. Utrolig vondt å se Liam så lei seg, men vi koste oss med selskap til tross for hele situasjonen. Bursdagsbarnet var relativt fornøyd, og det er det viktigste. Han sovnet i alle fall en time tidligere enn han pleier, og det tyder på at han har kost seg. ♥

 

Det ble også dinosaur tema i bursdagen, til tross for bare fire dagers planlegging, men det ble veldig enkelt. Det ble grønn gele, popcorn, sjokoladekake, muffins, safarikake, gulrotkake og kinderegg på bordet i dag, og det holdt i massevis! Jeg er faktisk kvalm nå etter all kaken jeg spiste tidligere, haha. 

Har dere hatt en fin helg? ♥

UKEN SOM GIKK #7 og #8

Jeg ser at jeg har glemt ut hele uke 7, så jeg tar disse to i ett innlegg. 

UKENES OPPTURER:

Uke 7: Jeg hadde en koselig kveld med Sandra på Valentine’s Day. ♥

Uke 8:  Forrige ukes opptur må være koselig besøk og alt det fine været vi har hatt! Jeg er så værsyk og blir så lykkelig når vi har sol og fint vær. Jeg har sikkert sagt det flere ganger før, men da kommer lykkepilla i meg frem, haha. 

 

UKENES NEDTURER:

Sykdom, blæ. Er vel adri gøy å være syk? 

 

UKENES MUSIKK:

Rudimental ft. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen – These Days

Izecold & Molly Ann – Close (Brooks Remix)

Hot Shade & Christian Walz – Wonderchild 

Don Diablo & Calum Scott – Give Me Love

R3HAB & Mike Williams – Lullaby

3LAU & Carly Paige – Touch 

Diplo, MØ, GoldLink – Get It Right Remix 

X Ambassadors  – Unsteady (Justin Caruso Remix)

 

Hele Spotify listen min finner dere her: BARNEFRI 2018 

 

UKENES INNKJØP:

Faktisk ingenting utenom mat, og godt er det! Nå skal jeg begynne å spare penger, haha! 

 

UKENES CRAVING:

Vår, er det lov å si?! Jeg er så himla lei vinter nå at jeg vil spy… 

 

AKKURAT NÅ:

Nå skal jeg til å kjøre ut å få gjort noen ærender. I dag er timeplanen mildt sagt full, eller det er egentlig resten av uka. Jeg har så sinnsykt mye å gjøre at jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å rekke alt, men jeg får bare begynne i en ende og være effektiv, så ordner det seg alltid. 

 

Har dere hatt en fin uke? ♥

#ukensomgikk #mammablogg #hverdag #fashion #helg