5 årsdags planlegging!

Herlighet så fort dagene går nå. På lørdag har vi en 5 åring i hus. Helt sinnsykt! Han har blitt så stor og forstår så utrolig mye. Nå kommer han med egne ønsker til bursdagen og når det kommer til tema falt valget hans på dinosaur tema i år. Tidligere år har jeg planlagt 4 måneder i forveien, nå er jeg så travel at jeg begynte planleggingen 4 dager før, haha. Så vi får nå se hvordan resultatet blir, men jeg håper det blir en fornøyd 5 åring til slutt. 

Har samlet litt inspirasjon så får vi se hva jeg får til på 4 dager. Har ikke store forventningene egentlig, så slik som bildene under blir det absolutt ikke, men det er gøy å finne inspirasjon allikevel. 

Oppdaterer dere med resultatet så klart. ♥

Tatoveringen

Hei og god søndag! Håper dere har hatt en fin helg. Her har det vært den roligste helgen på lenge faktisk, og det kjente jeg var veldig deilig egentlig. Tror kroppen min trengte å slappe av litt.

Nå er det jo faktisk snart tre uker siden jeg gjorde ferdig tatoveringen, men jeg tror enda ikke jeg har delt et skikkelig bilde av hvordan tatoveringen ser ut!? Så det var jaggu på tide å få tatt noen skikkelige bilder av den. Jeg er så utrolig fornøyd med den! Den er akkurat det jeg så for meg, perfekt på alle måter. Den er forresten på ingen måte sponset, men jeg vil allikevel anbefale @alektattoos på Instagram som holder til i Sandnes sentrum på det sterkeste. Helt utrolig dyktig og sinnsykt nøye med arbeidet sitt. I fremtiden kommer jeg til å gå til Alek når jeg skal ha flere tatoveringer. Dette er jo bare begynnelsen på sleeve’en min og jeg har mye mer i planene mine. Det er som de sier; når du først begynner blir du helt avhengig, haha! I tillegg til den på skulderen tok jeg en spontan tatovering på fingrene, du kan så vidt skimte dem på det nederste bildet. 

På kragebeinet står det forresten “I am because you were”. ♥ 

Har du noen tatoveringer? 

Det er helt sprøtt…

// Reklame for egen bok

I dag har jeg hjemmekontor og prøver å få unnagjort litt jobb. Det er egentlig ganske sykt når jeg sitter å reflekterer over hva jeg faktisk har gjort. Det høres egentlig bare helt sprøtt ut at midt i permisjonen min med tvillingene fant jeg ut at jeg skulle designe og lage en bok og sende den til trykk, starte nettbutikk og begynne å selge den. Hadde noen sagt til meg at jeg kom til å sitte her 3 år senere hadde jeg ledd dem rett opp i trynet. Det er noe jeg faktisk ikke kunne forestilt meg at jeg noen gang kom til å gjøre. Det var egentlig aldri en drøm jeg hadde, det bare plutselig skjedde. Jeg har dog alltid drømt om å starte noe eget og bygge det opp fra bunnen av, så det er jo delvis en drøm jeg har gjennomført, men at det skulle være en svangerskapsdagbok hadde jeg aldri sett for meg. 

Historien bak det er vel egentlig så enkel som at jeg savnet en bok som hadde alt jeg ville hatt i en svangerskapsdagok under graviditeten. Derfor bare bestemte jeg meg for å lage en selv til andre der ute som kanskje er litt kresen på det samme området som meg. Jeg likte å fylle ut om alt slags når jeg gikk gravid. Det er jo så spennende når man går gjennom det og derfor ekstra kjekt å huske på det i ettertid. 

Nå sitter jeg og jobber med bok nr. 2. Det er jo helt sykt spennende å kunne gjøre noe sånt og jeg føler meg utrolig heldig som har muligheten til det. 

Lurer litt på om jeg skal lage et litt utfyllende innlegg om hva boken inneholder. Hva tenker dere om det? 

Boken får du forresten kjøpt på www.villa-w.no ♥

 

Han måtte på legevakten og sy!

Herlighet for en dag vi har hatt her altså. Dagen startet med en tur på legevakten for Theo hvor han måtte sy i øreflippen sin stakkars. Vi hadde et lite uhell før vi i det hele tatt fikk kommet oss i barnehagen. Sånn kan det gå av og til. Å være alene med tre små er absolutt alt annet enn rolig. Det er ikke alltid jeg får vært over alt på en gang og forhindret alle ulykker, og i dag endte det galt. Det var heldigvis ikke krise, det holdt med ett sting og litt stripsing. Theo var SÅ flink å sy at jeg ble helt satt ut. Han lå helt i ro. Han spente kroppen litt og viste at han ikke synes det var så greit. Helt i slutten gråt han bittelitt, men han var nok litt redd også stakkars. Han fikk jo ikke noe bedøvelse eller noe, så jeg synes han var knalltøff, og det synes legene også. De spurte meg hva han var laget av for han oppførte seg helt eksemplarisk! De forberedte meg på at jeg måtte nok holde han fast med makt, men det var absolutt ikke nødvendig. Jeg holdt han godt og trygt inntil meg bare. Lille tøffingen min. ♥ 

Brødrene fikk seg nok også en liten støkk, da det ble litt dramatisk hjemme før vi kom oss avgårde. Så det ble en litt tøff start på dagen for oss alle, men det gikk bra til slutt heldigvis. Vi fikk beskjed om å dra tilbake til fastlegen om 5-7 dager for å fjerne stinget han fikk i øret, men jeg gruer meg ikke til det. Han var så flink på legevakten at det går nok helt fint! 

Nå skal vi bare nyte resten av helgen og håpe på at den blir litt roligere, hehe. Håper dere også får en fin helg! ♥

Da var det visst vår tur…

Usj, da var det vår tur med sykdom i hus. Det er lenge siden sist nå, så jeg skal ikke klage altså, men er allikevel ikke kult å ha syke barn eller være syk selv. I dag måtte jeg altså holde Lucas hjemme fra barnehagen. Han våknet med 38,2 i feber. Formen var fin til og begynne med, men den ble fort ganske mye slakkere og i formiddag var feberen oppe i 40,4. Da ga jeg han Paracet. Lille vennen ♥ Samtidig som jeg synes det er fælt at ungene er syke er det også litt godt, for da er de super kosete og det synes jeg er så deilig, haha. Jeg og Lucas lå i to timer i sengen og strøk på hverandre mens vi sovnet og våknet om en annen. Han strøk faktisk på armen min også, søtingen! Han er så god. ♥ Heldigvis kom han seg litt på kvelden etter at han fikk Paracet. 

Selv har jeg også hostet en god del de siste dagene, men nå holder jeg på å miste stemmen og hoster til jeg brekker meg. Håper jeg slipper unna feber og drit, for sånn har jeg virkelig ikke tid til! Det er vel egentlig litt ønsketenking, for etter det jeg har fått med meg er det sykdommer ute og går over alt nå, så det skal godt gjøres å slippe unna alt. Får bare håpe det går fort over. 

UKEN SOM GIKK #6

Jada, jeg er litt sen med “Uken som gikk” denne gangen også, men det er ikke like sent som sist i alle fall, haha. Her er uken som gikk i alle fall:

 

UKENS OPPTUR:

 ♥ Jeg gjorde ferdig tatoveringen og ble super fornøyd! Jeg virkelig elsker den. I tillegg tok jeg en spontan tatovering som jeg skal vise dere i et eget innlegg, hehe. Skal få gang på vloggen også, men jeg filmet faktisk ikke så mye. Følte jeg filmet masse, men når jeg så gjennom alt var det så vidt noe, så ikke ha høye forventninger til den! Woops… 

♥ Vi vant håndballkampen vi spilte på onsdag. Woho!

♥ Jeg har på kino på fredag og så den siste Fifty Shades Freed, har seriøst lyst til å dra å se den igjen. 

♥ Innflytningsfest på lørdag hos Anita, gøy, gøy, gøy!

♥ Morsdag og fastelaven på søndag. Jeg hadde egentlig invitert mamma, mormor og tante på boller, men mamma var syk, mormor var bortreist og tante glemte det sikkert ut, men vi fikk laget boller og koste oss med det til kvelds. 

 

 

UKENS NEDTUR:

Kjenner jeg ikke er helt over den nedturen vi fikk søndag, forrige uke, på vei hjem fra Berlin… Den nedturen sitter liksom enda i. Det var sure penger, haha.

Og så var det i tillegg 2 år siden pappa gikk bort på søndag, disse dagene er alltid litt tunge, men de blir faktisk litt lettere for hver gang synes jeg. 

 

UKENS MUSIKK:

Banners – Start A Riot (Thundatraxx Remix)

SDJM – That Way

MagSonics – Why (Part 2)

LVDSCAPE – Dive With Me

 

Hele Spotify listen min finner dere her: BARNEFRI 2018

 

UKENS INNKJØP:

Ingen verdens ting utenom mat. Har helt angst etter Berlin, haha. 

UKENS CRAVING:

Er det lov å si tatoveringer? Man blir jo helt hekta!! 

 

AKKURAT NÅ:

Nå sitter jeg i sengen og skulle lagt meg for lenge siden, men jeg er ikke trøtt enda. Derfor har jeg akkurat fått unna litt jobb, så satser jeg på å bli trøtt nå snart, slik at jeg kommer meg opp i morgen. Føler meg ikke helt i slaget heller og da er det viktig med søvn! Så det får bli med dette, nå runder jeg av og sier god natt. Håper dere har hatt en fin uke. Fortell meg gjerne hva dere har gjort i kommentarfeltetet ♥​

#ukensomgikk #mammablogg #hverdag #fashion #helg

2 år siden…

♥♥♥

Jeg kan enda ikke forstå at det har rukket å gå 2 hele år, pappa. Det føles som i går at vi delte våre siste dager sammen. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk være der for deg. Jeg vet du ikke ville at jeg skulle se deg slik, men jeg tror innerst inne du visste at det var slutten og vår aller siste mulighet til å bruke tid sammen. Takk for at du ga meg det, det trengte jeg virkelig. Det var så godt å endelig få kjenne at du var glad i meg…

“Min pappa er tøffere enn din pappa” pleide vi ofte å si som smårollinger. Men jeg tror faktisk du var en av de tøffeste pappaene. Gjerne ikke på helt samme måte som man mener som små, men etter ALT av motgang du møtte skjønner jeg virkelig ikke hvordan det fortsatt fantes livsgnist i deg. Den gnisten hadde du til og med bare minutter før du ga slipp. Det sier litt om styrken som fantes i deg, som jeg beundrer så… ♥ 

11 februar 2016 er den vondeste dagen i mitt liv hittil. Å se sin egen pappa dø så alt for ung etter å ha gått gjennom så mye urettferdigheter og sitte der og ikke kunne gjøre noe, det var rett og slett helt for jævlig. Jeg unner ingen å oppleve det, men allikevel er jeg glad for at jeg var der med deg og holdt hånden din idét kroppen din ga opp. Inni meg var det et eneste stort kaos og panikken tok helt overhånd. Når jeg kom hjem knakk jeg fullstendig sammen og hyperventilerte og følte jeg skulle kaste opp, men jeg visste jo at du hadde det mye bedre nå som du slapp alle smertene og det hjalp litt på. Men alt er bare så urettferdig…

Det er så mye jeg skulle ønske vi fikk opplevd sammen. Min største drøm var at du skulle følge meg stolt opp krikegulvet. Jeg har i det siste sagt at jeg ikke har lyst til å gifte meg lenger, og dette er grunnen til hvorfor. Jeg orker ikke tanken på å gå opp kirkegulvet alene når du egentlig skulle vært der og lovet meg bort med en tåre i øyekroken. Det hadde gjort for vondt.

Du var min første kjærlighet og min største helt, og det vil du for alltid være. ♥

#hvilifred

 

UKEN SOM GIKK #5

Nå synes jeg faktisk jeg har vært ganske flink med disse “Uken som gikk” innleggene, haha. Jeg har greid å holdt på i 5 uker. Tror det er ny rekord for meg. 

 

UKENS OPPTUR:

Ukens opptur har definitivt vært turen til Berlin, den kommer så klart i et eget innlegg. ♥

UKENS NEDTUR:

Denne uka har jeg faktisk hatt sykt mange nedturer. Både i begynnelsen og nå i slutten. Berlin turen var vel det eneste positive med hele uka føler jeg. Alt annet har gått rett vest. Men man må ha noen av de dårlige for å kunne sette pris på de gode dagene/ukene. Nå får vi bare håpe at neste uke blir bedre. 

 

UKENS MUSIKK:

Stisema ft. Bodhi Jones – Stars (Radio Edit)

KREAM ft. Clara Mae – Drowning

David Guetta ft. Sia & Afrojack – Helium 

SilkandStones – Invisible

Julian Jordan ft. TYMEN . Light Years Away

Sandro Cavazza & Angemi – What It Feels Like (Angemi Remix)

Brooklnn  – Brandy

Steve Void & Syence – We Won’t Leave You

Hele Spotify listen min finner dere her: BARNEFRI 2018

 

UKENS INNKJØP:

Alt fra Berlin. Det ble mer enn jeg hadde tenkt, for å si det slik. Lager et eget innlegg om det. 

 

UKENS CRAVING:

Jeg har cravet alt av søtsaker i Berlin.. Kjenner det skal bli godt å komme tilbake til en normal hverdag.

AKKURAT NÅ:

Ja akkurat nå sitter jeg på flyplassen i Berlin og er drit sur for å være helt ærlig. Måtte nettopp punge ut  4000,- for en ny flybillett fordi vi var 3 minutter for sen til innsjekking av baggasje fordi det var helt sinnsyke køer på flyplassen. Det var enda 35 minutter til flyet gikk, så vi hadde fint rukket det om vi hadde fått sjekket inn bagasjen, men alle har tydeligvis en elendig dag i dag, så det fikk vi ikke. Derfor har vi noen timer å slå ihjel før vi kan sjekke inn bagasjen og sette oss på flyet til Oslo, for så å ta det videre til Stavanger. FOR EN DRITT DAG! Håper virkelig neste uke blir bedre! 

Har dere hatt en fin uke? ♥

#ukensomgikk #mammablogg #hverdag #fashion #helg 

Hi from Berlin!

God morgen! Eller det er vel strengt tatt ikke morgen lenger, men vi var så slitne etter i går at vi har nesten akkurat stått opp og fått i oss frokost. Vi sloknet på sofaen i 10 tiden i går kveld, så vi la oss heller bare inn i seng og sov til 9/10 i dag morges. Jeg kan ikke huske sist jeg sov helt til jeg var uthvilt og våknet av meg selv. Deilig! 

Nå sitter vi og ser på “How to be single” mens vi koser oss med litt digg før det bærer ut på galskapen igjen. Jeg føler egentlig at vi har vært her i minst to dager allerede for vi gjorde så vanvittig mye på kort tid i går. Elsker når det er sånn, haha.

Her får dere et lite bildedryss fra i går:

Nå skal vi begynne å gjøre oss klare for nok en dag i Berlin. Har dere noen reisetips til oss mens vi er her i Berlin er det bare å skrike ut! ♥ Ha en fin helg!

Følg @allykolstad på Snapchat ♥

#reise #berlin #mamma #husmorferie #mammablogg #hverdag      

Bye Stavanger!

 

Dæven for ei travel uke dette har vært! Jeg følte det var mandag i går og enda et par dager igjen før avreise, men nå sitter jeg her. 6 og en halv time før jeg skal være på flyplassen og er ikke ferdig pakket en gang. Woops! Heldigvis er det ikke så vanvittig mye man trenger for å være borte i 3 dager, så det skal gå bra. 

Jeg gleder meg skikkelig til å dra på en liten husmorferie nå, og for å være helt ærlig synes jeg det er vel fortjent! Faktisk har jeg pakket kameraet og gjort klar slik at det kanskje blir en liten vlog. Jeg skal se hva jeg får til, men jeg lover ingenting. Dere som vil kan følge meg på snap; allykolstad. Der oppdaterer jeg nok hele tiden i løpet av turen. ♥

Har dere planer for helgen? 

Blir veldig glad for reisetips til Berlin i kommentarfeltet ♥

#husmorferie #mammablogg #ferie #reise #mamma #hverdag