FEBRUAR PLANER

♦ Første helgen i februar reiser jeg sammen med en venninne til Berlin. Pappaen hennes har leilighet der, så vi betaler kun for flybillett (som ikke er dyrt i det hele tatt faktisk). Det blir utrolig koselig og jeg gleder meg kjempe mye! Bare det å dra på flyplassen, sette seg på et fly og være borte i to/tre dager virker helt magisk akkurat nå. Jeg tror jeg trenger en liten husmorferie fra alt som skjer i hverdagen. 

♦ 8 februar skal jeg inn og gjøre ferdig tatoveringen min, og jeg gleder meg som en liten unge! 

♦ Kinodate for å se den nyeste Fifty Shades filmen med venninner. Har sett alle frem til nå på kino, så den siste må jo også sees. 

♦  10 februar er jeg invitert to plasser, både i innflytningsfest og på et annet arrangement, så den dagen blir travel, men utrolig morsom! Må nok dele meg opp og ta halve kvelden på hver sin plass, men det blir nok ingen problem. 

♦ Fastelaven og morsdag, jeg har faktisk litt blandede følelser om denne dagen, men jeg skal gjøre det jeg kan for å gjøre den koselig. Får invitere mamma og mormor på boller hos oss eller noe koselig.  ♥

♦ Jeg har lenge hatt lyst til å ta hull i øret, og den planen skal utføres i løpet av februar. Nå må jeg bare finne noen som vil være med meg å gjøre det. Noen som melder seg? Haha! 

♦ Valentine’s day blir litt tøft i år, men jeg skal prøve å finne på noe koselig allikevel. Jeg vet bare ikke helt hva enda. 

♦ Håndballtreninger og kamper, det er noe jeg alltid ser frem til! 

♦ Forberede 5 årsdagen til Liam! Tenk at han blir 5 år i mars, det er helt sykt å tenke på! Store fine gutten min som har blitt så smart og god. Herlighet så stolt jeg er! ♥

 

Mer planer har jeg faktisk ikke laget enda, men det dukker jo alltid opp ting etter hvert, men jeg har i alle fall masse å se frem til denne måneden, det er sikkert og visst! Resten får vi ta som det kommer. Håper dere får en fin måned! Nå nærmer det seg heldigvis vår, og det skal bli så godt! JEG LENGTER!! ♥

Monday mayhem!

Herlighet for en travel dag det har vært! Dagen startet med et galehus bestående av tre apekatter som ikke ville høre på noen ting og en mamma som kjempet mot klokka før det bar videre i barnehage og jobb. Siden har det gått i et bankende og først nå har roen endelig senket seg litt etter at ungene la seg. Det var godt med et pust i bakken før jeg snart må avgårde igjen på jobb nummer 2. 

Jeg har hatt en utrolig spennende dag på H&M i dag, altså jobb nummer 1 (Tror jeg må kalle de jobb nr 1 og 2, slik at dere henger med haha). På fredag fikk jeg beskjed om at jeg skulle gjøre om på den ene avdelingen når jeg kom på jobb i dag, og jeg har gledet meg så sinnsykt hele helgen! Jeg storkoser meg når jeg får prøve meg på slike ting og får litt mer ansvar. Det er jo akkurat sånne ting jeg elsker, så dagen føk avgårde. Jeg merker at jeg slapper sånn av når jeg kan kose meg på jobb, og det er deilig når det er så sinnsykt mye som skjer rundt meg akkurat nå. Da er det deilig å kunne koble ut på jobb i det minste. 

Jakke fra H&M // Genser fra H&M // Skjørt fra ICHI 

Resten av uka blir sikkert også helt kaos siden jeg reiser på torsdag og har et hav av ting som må ordnes før den tid. Jeg får nesten panikk bare av tanken, haha. Nei, jeg får komme meg avgårde og få kveldens arbeid unnagjort, så er vi ett skritt nærmere. Ha en fin kveld ♥

#jobb #mammablogg #mamma #outfit 

UKEN SOM GIKK #4

Denne uken har, som alle andre uker, gått utrolig fort. Godt er det! Jeg kjenner at jeg begynner å lengte skikkelig etter vår nå. Jeg er så værsyk at det er nesten skummelt. Slik som været er her hjemme nå med regn/slaps og surt kjenner jeg at det skal ikke mye til for å ødelegge dagen min. Men dersom det er sol ute blir jeg helt seriøst til en vandrende lykkepille. Jeg smiler så lenge sola er å finne på himmelen og eksploderer av energi, haha. 

UKENS OPPTUR:

♥ Mandag startet jeg uken med jobb, noe jeg alltid gleder meg til! På kvelden dro jeg på besøk til en gammel venninne, og vi satt og pratet i mange timer før jeg måtte komme meg hjem igjen. 

♥ Onsdag tok jeg tatovering! Herregud som jeg gleder meg til å få den ferdig! Slik ser den ut til nå:

Tror dere den blir bra? Det er i alle fall jeg helt overbevist om! ♥

♥ På torsdag var jeg på kino, noe som var utrolig koselig. Vi så The Commuter, som var ganske bra etter min mening. Alltid godt å komme seg ut for å lufte hodet litt. 

♥ Fredag var jeg med Iselin og hennes gjeng. Veldig vellykket kveld! 

♥ Lørdagen ble brukt hjemme sammen med noen venninner og prat. ♥

Håper neste uke blir like bra. 

 

UKENS NEDTUR:

Det må være sykehusbesøket på torsdag. Det er alt jeg orker å si om den saken, haha. Ellers har det ikke vært så mye andre nedturer, utenom at jeg føler skikkelig på at jeg ikke strekker til og folk forventer så utrolig mye av meg for tiden. Det sliter meg ut og drar meg litt ned for å være helt ærlig. 

 

UKENS MUSIKK:

Ben Woodward – The Greatest

Btwn Us – Shape of you / No scrubs

Krewella – Be There

Krewella – Broken Records

MYXE, DVNNI – We Are

Vigiland – Pong Dance

Alok & Bhaskar – Fuego

FDVM & Cayo – Love Again

Tim Gartz – What You Want 

Hele Spotify listen min finner dere her: BARNEFRI 2018

UKENS TANKE/FOKUS:

Denne uken har jeg prøvd å gi litt mer faen faktisk. Det høres helt feil ut, men jeg må prøve å ikke alltid være så forbanna perfekt. Jeg er ikke feilfri. Tvert i mot. Jeg gjør masse feil HELE tiden og jeg orker faktisk ikke å bruke så mye tid og energi på å prestere 110% hele tiden i alle situasjoner. Av og til går det bare ikke. Så jeg må rett og slett begynne å gi litt mer faen. Det var denne ukens preken, haha! 

 

UKENS CRAVING:

Godteri.. Jeg skulle liksom være flink og spise sunt dette året, men denne uken har jeg sklidd skikkelig ut! Skjerpings. 

 

AKKURAT NÅ:

Akkurat nå er det søndagskveld og jeg prøver å være ute i god tid med dette innlegget for en gangs skyld, haha. Forrige ukes innlegg kom vel i går eller noe sånt. Bedre sent enn aldri, eller? Jeg tenkte faktisk å legge meg etter dette innlegget blir publisert. Neste uke har jeg en god del å gjøre og ordne, så en god start på uka trenger jeg definitivt. Da er det en tidlig kveld og en god natts søvn som teller. 

Har dere hatt en fin uke? ♥

#ukensomgikk #mammablogg #hverdag #fashion #helg 

Før og etter bilde av operasjonen?

Det er mange som har spurt meg om jeg kan dele før- og etterbilde i forbindelse med bukplastikkoperasjonen jeg var gjennom i begynnelsen av desember. Jeg tenkte først at jeg skulle gjøre det, men jeg har begynt å tenke mer og mer over dette, og nå er jeg litt usikker på om jeg vil  dele bilde i det hele tatt. 

Jeg vil nemlig ikke bidra til dette presset om kropp og normalisering av det å legge seg under kniven. Allikevel føler jeg ikke det er helt det samme når jeg ikke har tatt operasjonen av kosmetiske årsaker. Det har vært av helsemessige årsaker. Derfor er jeg enda litt i tenkeboksen og litt usikker på hva jeg skal gjøre. Jeg hadde også en tanke om å lage en vlog om alt dette, og derfor har jeg filmet mye av prosessen før og rett etter operasjonen, men jeg sluttet å filme etter at jeg ble skrevet ut fra sykehuset fordi jeg ikke vet om dette er noe jeg vil legge ut i det hele tatt. 

Hva tenker dere? Skal jeg legge ut bilde eller ikke? Og vlog?

Jeg er faktisk veldig, veldig usikker i akkurat denne saken her, så jeg setter pris på alle innspill. Uansett om det er for eller i mot. 

#operasjon #førogetter #mammablogg #mamma #familie #foreldre 

Ny tatovering!

Hei og god søndag! Er det noe jeg virkelig elsker er det tatoveringer. Både på damer og menn. Det er SÅ fint! Jeg har jo et par selv, men de er ganske små. På onsdag som var begynte jeg på en ny tatovering som jeg har planlagt å ta i snart ett år. Dette er begynnelsen på det som en dag skal bli sleeve. Vi ble ikke ferdige på onsdag, så jeg gleder meg som en liten unge til å få den ferdig. Jeg skal inn igjen 8 februar, og jeg har full nedtelling! I mellomtiden skal dere få en liten sniktitt på den hvordan den ser ut til nå:

Dette er vel min 6 tatovering, men jeg har aldri tatt en så stor før. Tatovøren brukte først 2 og en halv time på å tegne den, og så satt vi i 5 timer og tatoverte etterpå. Jeg har filmet litt inni mellom, så jeg satser på å lage en vlog når tatoveringen er ferdig. Jeg legger dog ut på Snapchat også mens jeg holder på, så legg meg gjerne til for å følge med “live” mens det skjer; allykolstad.

#tatovering #hverdag #tattoo #mammablogg #mamma 

UKEN SOM GIKK #3

UKENS OPPTUR:

Forrige uke har det vært masse oppturer;

1. På mandag fikk jeg en god nyhet og en god start på dagen som gjorde meg litt lettere til sinns. Jeg skriver det dog ikke offentlig på bloggen helt enda, men som jeg har nevnt tidligere kan dere følge meg på Snapchat (allykolstad), der legger jeg ut slike nyheter med en gang. ♥

2. Jeg var på håndballtrening. Det er som regel alltid en opptur i løpet av uka. 

3. På fredag dro jeg ut en liten spontantur og var sammen med venninner. Koselig ♥

4. På lørdag hadde jeg barnevakt og dro på Tiësto konsert og videre ut etterpå. Det var en veldig vellykket kveld, som burde blitt avsluttet litt tidligere enn den gjorde. Jeg er nemlig fortsatt sliten etter helgen, og nå er det fredag igjen, haha. Godt denne helgen bare skal brukes til å slappe av. 

5. På søndag hadde vi håndballkamp, som vi vant! Det gjorde skikkelig godt å vinne den kampen. 

UKENS NEDTUR:

Denne gangen var det Lucas som startet uken med sykdom. Han våknet med 39 i feber på mandag og var virkelig ikke i slaget hele den dagen. 

 

UKENS MUSIKK:

Jonas Blue, EDX & Alex Mills – Don’t call it love

James  Hype & Kelli-Leigh – More Than Friends

Embody & Matt Wilson – Misbehave

Ruben – Walls 

Isaiah – It’s Gotta Be You (Toby Green Remix)

Hele Spotify listen min med alle sangene jeg har hørt på og hører på finner dere her: BARNEFRI 2018

 

UKENS TANKE/FOKUS:

Denne uken har fokuset vært på firmaet, den nye boken og markedsføring. Det kan ikke alltid være fokus på å leve det gode liv, haha. Men det har vært gøy å fokusere litt mer på jobb denne uka. Hvis man vil nå langt må man jaggu jobbe for det óg! 

UKENS CRAVING:

Jeg tror faktisk ikke jeg har hatt noen ting jeg har cravet den siste uka. Eller jeg fant et par sko jeg ikke har klart å glemme, men om man kaller det en craving vet jeg ikke, haha.

Altså, hallo! Var ikke de fine?! ♥

AKKURAT NÅ:

Nå er det jo lørdag, og alt for sent til å poste dette innlegget som egentlig skulle vært publisert på søndag/mandag, haha! Men la gå, slik blir det av og til. Jeg vil fortsette å prøve å holde denne “uken som gikk” dette året, så det får bli litt “bedre sent enn aldri” unnskyldninger av og til. 

 

Har dere hatt en fin uke? ♥

#ukensomgikk #mammablogg #hverdag #fashion #helg 

FRIYAY!

Da var det fredag igjen, dere! Nå sitter jeg her med partylista på full guffe og gjør meg klar til jobb. Det er blå himmel, og det slår aldri feil; humøret mitt renner over når det er fint vær ute! Tenk hvor lykkelig jeg hadde vært hver dag dersom det hadde vært fint vær hver dag. Det hadde vært noe det, haha.

Egentlig skulle dette innlegget ut forrige fredag, men det sa plutselig “poff” så var det fredag igjen, bare uken etter. Altså, hva kan man si? Tror de aller fleste selv kjenner på hvor fort tiden går, eller?

Denne helgen har jeg planlagt å ikke ha noen spesielle planer, og det skal bli deilig! Jeg tror jeg enda er helt utkjørt etter forrige helg. Da var jeg nemlig på Tiesto konsert, noe som var utrolig gøy! Jeg kom meg helt frem på første “rad” foran scenen denne gangen også. Det er så merkelig, for det er akkurat som om jeg går inn i en transe når jeg er på konsert. Jeg glemmer alt rundt meg og trives nesten best i mitt eget selskap. Jeg er fæl til å bare stikke fra alle jeg er med, haha. Andre som kjenner seg igjen? 

“Uka som gikk” innlegget kommer forresten veeeldig forsinket nå snart. Det kommer også et annet innlegg i løpet av helgen/uka om noe jeg har gjort nylig. Noen som vil gjette hva det er? Dere som følger meg på Snapchat vet nok garantert hva jeg snakker om. Dere som ikke følger meg kan legge meg til; allykolstad ♥ Jeg oppdaterer mye oftere der (så og si hver dag). 

Ønsker dere en herlig helg! 

Tiestö konsert

Da var det snart helg igjen! Denne helga har jeg gledet meg helt sinnsykt til. Tiestö er nemlig i Stavanger for å holde konsert, og da MÅ jeg jo bare få den med meg. Alle som kjenner meg vet at Tiestö og Martin Garrix er mine absolutte favoritter, det har de alltid vært. Derfor blir det helt unaturlig å ikke dra på konsert når han først er her. Gleder meg! ♥

Jeg var på min første Tiestö konsert i 2010 i Bergen. Da reiste vi en hel gjeng opp for å få den med oss og den var seriøst helt MAGISK. Jeg var i Sverige på Weekend Sweden festival i 2016 og fikk både med meg Tiestö og Martin Garrix på en og samme kveld (pluss mange flere, men disse var høydepunktene med hele helga). Dette var også helt sinnsykt. Jeg har aldri vært så tissetrengt før, men jeg stod helt fremst ved scenen (på begge konsertene). Folk var helt galne og presset så sinnsykt at flere besvimte, men jeg rikket meg ikke av flekken, haha. De to konsertene jeg har vært på har vært helt sinnsyke og er noen av de beste minnene jeg har. Håper denne blir like bra. Nå er det bare å varme skikkelig opp til konserten med spillelisten jeg har laget på Spotify. Følg den gjerne dere også hvis dere skal på Tiestö! 

Link til spillelista:

TIESTÖ NORTHERN LIGTHS TOUR

Er det noen fra Stavanger som leser bloggen min som skal på konserten? HYL UT! ♥

#tiesto #konsert #hverdag #helg #musikk #mamma #mammablogg 

Ny bok under produksjon!

reklame for egen bok 

Jeg føler jeg nevner det i hvert innlegg, men det konstanterer vel bare at jeg er veldig glad for å kunne skrive 2018 i stedet for 2017 på papirer. 2018 skal bli mitt år! Nye rutiner skal legges, hele livet mitt skal ordnes og jeg skal trives! Ta vare på meg selv og gjøre alt jeg ikke har turt før. Jeg skal utfordre meg selv på alle mulige plan og jeg skal bli mer selvsikker! 

2017 var det mest innholdsrike året jeg noen sinne har hatt. For firmaet har det også vært et super spennende år, men i 2018 skal jeg nå nye høyder og jeg er innstillt på å jobbe hardt! Bok nummer to er under produksjon, og jeg skal fokusere veldig på den og få sendt den til trykk så fort som overhodet mulig. Det er så spennende å gi ut en bok, og FOR en mestringsfølelse det er å stå med boken du selv har laget helt fra bukk i hendene! Det kan ikke beskrives. 

Bok nummer 1 var en svangerskapsdagbok som omhandlet mammaen og graviditeten. Bok nummer 2 blir andre i rekken og følger opp babyens første leveår. Det er planlagt flere bøker, faktisk en hel serie, men aller først er hovedfokuset bok nummer 2.  Her er et lite bilde fra den første boka:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ligger flere bilder på Instagrammen @minsvangerskapsdagbok hvis dere er nysgjerrige på den. ♥ Jeg tenkte også å lage en video hvor jeg viser litt inni boken om en liten stund, så stay tuned for den! Mens dere venter på videoen har jeg laget en rabattkode hvor dere kan få 10% avslag i nettbutikken.

Bruk koden “januarsalg”! ♥ på www.villa-w.no

Jeg vil ikke legge ut noe teaser bilde av bok nummer to helt enda, da det er første utkast og masse kommer til å forandre seg før jeg sender den til trykk, så det er egentlig ikke vits å legge ut noe. Men jeg lover å legge ut litt teaser bilder når det nærmer seg. Det kommer jeg ikke til å klare å la være å gjøre, for man blir veldig stolt av å produsere noe helt eget. Som jeg gleder meg!  

 

UKEN SOM GIKK #2

UKENS OPPTUR:

Nå går det så fort at jeg faktisk ikke husker så mye av hva jeg har gjort i uka. Det måtte et par minutter med tenking til før jeg kom på alt jeg hadde gjort, haha. Snakker vi vims eller? Men positiv som jeg er har jeg klart å huske et par av høydepunktene allikevel! 

1. På onsdag hadde jeg den første skikkelige treningsøkten etter operasjonen på treningssenter. Jeg var SÅ støl etterpå. Jeg kjørte meg nok alt for hardt på treningssenteret. Jeg skulle også spille håndballkamp senere den dagen, men kjente at jeg slet med å springe under kampen, for beina mine var helt utkjørte etter trening tidligere på dagen. Ikke et smart trekk. Har lært leksa mi, haha. 

2. Ja, og så spilte jeg min første håndballkamp etter operasjonen, som sagt. Jeg var litt skeptisk til det å hive seg på håndballbanen for å spille kamp så kort tid etter en så stor operasjon, men det gikk veldig greit. Jeg måtte så klart holde litt tilbake. Gleder meg til jeg kan spille normalt igjen. 

3. Første dag tilbake på H&M på fredag. DEILIG! Har savnet å være på jobb noe helt sykt, så det var utrolig deilig å være tilbake igjen. Blir alltid så godt humør av H&M jentene. Helskjønn gjeng!♥

4. Standup og kos. På fredag var jeg og noen jenter fra håndballen på standup show på en “bar” her i Stavanger. Det var utrolig morsomt. Deretter gikk vi for å møte noen kompiser og spilte litt biljard. Vi gikk videre ut etter at det stengte og jeg tror ikke jeg var i seng før klokka 6 lørdags morgen! På lørdag ble jeg invitert ut på middag med samme gjeng som vi var på fredagen. Det var skikkelig koselig med nydelig biff og live musikk. Herlighet som jeg har kost meg i helga. Jeg var rimelig utslitt på søndag, men det var vel verdt det! 

Add meg gjerne på snap: allykolstad  ♥ Er som regel aktiv hver dag, så der får dere et litt større innblikk enn dere gjør her. 

 

UKENS NEDTUR:

Startet uka med å være syk, så det må vel være det som har vært den største nedturen. Hadde gledet meg skikkelig til første dag tilbake på jobb på mandag. Men jeg fikk kommet meg på jobb på fredag heldigvis. Tror det var den eneste nedturen hele uka faktisk.

 

UKENS MUSIKK:

Hører fortsatt på forrige ukes musikk. Har fått dilla på én ekstra da:

Sofi Tukker – Best Friend 

Herregud for en kul sang. Skjønner ikke hva det er med den, men jeg blir i så sabla godt humør av å høre den høyt. Dere skulle sett hvordan jeg springer rundt i huset og digger til denne sangen. 

Hele Spotify listen min med alle sangene jeg har hørt på og hører på finner dere her: BARNEFRI 2018 

 

UKENS TANKE/FOKUS:

Jeg er en mester i å utsette ting, så det har vel vært ukens fokus – å utsette alt jeg kan… 

 

UKENS CRAVING:

Forrige uke var det striper, det er det for så vidt enda også. Men etter at jeg ble syk forrige søndag fikk jeg faktisk cravings på focaccia brød med pesto og aioli. Det var det eneste som fristet. Det er så sinnsykt godt. YUM!

 

AKKURAT NÅ:

Prøver å runde av dette innlegget slik at jeg kan hoppe til køys. Lucas startet denne uka med 39 i feber som steg til 40,2 i kveld. Måtte gi han litt paracet slik at han fikk sove videre. Han har vært våken et par ganger i kveld, så da måtte det nok litt paracet til for at han skulle finne roen. Nå må jeg bare komme meg i seng selv også slik at jeg får meg litt søvn i tilfelle han våkner mer i natt. 

 

Har dere hatt en fin uke? ♥

#ukensomgikk #mammablogg #hverdag #fashion #helg