Sykdom, høst og ny vogn.

// sponset

Hei og god kveld!

Dette ble en litt senere oppdatering enn planlagt. Hele forrige uke har jeg vært syk, men har allikevel vært på jobb siden det var første uken tilbake etter nærmere tre år hjemme! Det er helt sykt at tre år har gått så fort. Derfor følte jeg også at jeg ikke kunne ringe å si at jeg var syk første uka tilbake. Heldigvis greide jeg å fungere på dagtid med paracet innabords. Når kvelden først kom har jeg vært helt utmattet. Så her i hus har det vært tidlige kvelder på alle sammen. Høsten kjennes på kropp og sjel allerede.

Jeg har vært ganske lei av Emmaljunga vognen en stund nå. Ikke at jeg egentlig har noe vondt å si om den, annet enn at den er svin tung å bære inn og ut av bilen alene, men jeg har hatt lyst på en ny og lettere vogn en god stund nå. Og for litt siden fikk jeg en koselig mail fra Jollyroom.no om jeg ville teste ut Petite Chérie Excellence Double. Timingen var jo perfekt og vognen var nydelig, så jeg kunne virkelig ikke si nei. Den hadde alt.

Det jeg så etter når jeg ville ha en ny vogn denne gangen var først og fremst at setene skulle være “over” hverandre. Altså at de ikke var ved siden av hverandre, slik som Emmaljungaen er. Tvillingene har en tendens til å krangle og stjele smokker og bamser fra hverandre dersom de sitter ved siden av hverandre. Derfor ville jeg teste ut en vogn som hadde nettopp denne funksjonen. Dessuten er det et mega pluss at den er like smal som en vanlig vogn (altså en vogn til ett barn). Nå kommer jeg meg rundt overalt hvor vanlige vogner også kommer seg rundt. Det har vært et irritasjonsmoment siden vi fikk Emmaljunga vognen. Jeg støtte ALLTID på plasser hvor jeg ikke kom meg forbi, og det var ingen butikkansatte som i det hele tatt enset at veien er for trang for meg, selv når jeg står og flytter stativene i butikkene selv mens de ser på. *ARG!* Men nå slipper jeg det problemet, og det er helt fantastisk!

Jeg så også etter en vogn som var lett å slå sammen, tar liten plass i bilen og som ikke minst er lett å få ut og inn av bilen alene. Jeg kan krysse av på begge deler der. I tillegg er setene vendbare, og det var også viktig for meg å kunne ha.

Så langt, etter det jeg har erfart, er den god å trille. Ikke like god som Babyjogger City Elite, men det er heller ikke Emmaljungaen som er i alle fall dobbel så dyr… Jeg har ikke prøvd vognen på langtur enda. Kun korte turer i nærområdet og i butikk/kjøpesenter. Til de to sistnevnte er vognen god å trille. Nå gjenstår det å se hvordan den er på langtur. I og med at jeg har vært syk har jeg ikke fått bevegd meg ut på noe lengre turer enda, men det kommer!

Sist men ikke minst så jeg etter en vogn som også var fin å se på, og det kan vel de aller færreste si noe på når det kommer til Petite Chérie Excellence Double vognen? Den er så fin og har så delikate detaljer at jeg ikke kan få sagt det nok. Det som gir den en ekstra stjerne i min bok er den lange solskjermen det er mulig å få til ved å dra ned glidelåsen slik at et ekstra “ledd” i skjermen blir tilgjengelig (se bildet under).

Litt vanskelig å forklare dette med solskjermen, men dere som har vært borti solskjermer på vogner før skjønner forhåpentligvis hva jeg mener.

Vi tok oss en liten kveldstur i kveld før ungene la seg og det virker som om tvillingene liker vognen de også. De elsker å være ute, så jeg håper vognen fortsetter å imponere på litt lengre turer slik at det kan bli litt av dem fremover.

Storebror er selvfølgelig med og passer på at de oppfører seg og sitter pent i vognen, haha. Se det herlige smilet da. ♥

Petite Chérie Excellence Double får du kjøpt hos Jollyroom.no (direktelink), og akkurat nå sparer du 2000,- på den.

Nå må jeg nesten komme meg i seng. Jeg skal tidlig opp for å få ungene avgårde i barnehagen, og så venter jobb senere på dagen. Da er det best å få seg godt med søvn, siden formen ikke er helt 100% enda.

God natt. ♥