Spennende tider i vente!!

I dag har jeg hatt snappen til Instamums-gjengen, og der har jeg lagt ut ting som har skjedd her i løpet av dagen. Blant annet et spennende møte jeg var på i dag (Du kan adde Instamums på Snapchat hvis du vil følge med selv). Jeg tenkte å fortelle litt nærmere om dette i og med at det meste er klart og ikke trengs å holdes hemmelig lenger. 

For å fortelle alt kort; Når jeg gikk gravid (begge gangene) savnet jeg en bok å skrive ned alt som skjedde i. Det fantes jo slike bøker å fylle inn ting i, men de manglet så mye av det jeg ville skrive ned – så jeg fant ut for rett over ett år siden at jeg ville lage en slik bok som inneholder alt jeg savnet pluss litt til, og det har jeg gjort nå! Jeg synes faktisk det er skikkelig dumt at jeg aldri skal gå gravid igjen slik at jeg kan fylle ut boken selv, men da får forhåpentligvis mange andre glede av å fylle ut boken og ha muligheten til å se tilbake på sine svangerskap. ♥ Man glemmer jo alt så fort! 

Men det har tatt sin tid. Jeg kunne nok blitt ferdig før, men jeg er tross alt trebarnsmamma (og hjemmeværende med to av dem), går på håndball, har et hus å holde rent og ryddig, venninner jeg prøver å få vært med i tillegg til blogg og Instagram. Og atpåtil må jeg jo prøve å være en kjæreste innimellom også, hehe. Det er ganske vanskelig å få tiden til å strekke til, men jeg har jobbet så hardt i ett år nå og nå er boken endelig klar til trykk (kun et par små-justeringer som må til). Og så gir jeg ut “Min svangerskapsdagbok”! Det er så sykt deilig å være så nær målstreken og jeg gleder meg såååå sinnsykt til jeg står med boken i hånden! Det er helt surrealistisk å tenke på! 


 

Nå tenkte jeg å nyte kvelden litt, og det håper jeg dere også gjør. God helg! ♥

  #mammablogg #blogg #foreldre #foreldreogbarn #oppussing #dekorering #familie #familielivet #tvillingmamma #hverdag #mamma #barn #familieogbarn #tvillinger #side2bloggerne #side2foreldre #newin

Tvillingrommet.

Innlegg i samarbeid med Jollyroom


H e l l o ♥

Det blir like sent hver kveld før jeg får publisert disse innleggene. Men shit au, bedre sent enn aldri vel? 
Jeg har jo lovet en omvisning på tvillingenes rom i evigheter etter at jeg pusset opp der inne, men så har jeg liksom aldri kommet så langt. I dag fikk jeg somlet meg til å ta bilder av rommet da, så her er de;


 

Her er linker til alle produktene;

Mr Miffy lampe stor  ///   Mr Miffy lampe liten   ///   Husylle   ///   Sjiraff   ///   Sengekant   ///   Bord og stoler selges ikke lenger   ///   Gulvteppe   ///   Sengetøy   ///   Hustavle   ///   Drømmefanger   ///   Stumtjener   ///   Bokstavlampe  ///   Brødrister   ///   Kaffetrakter  

Gulvteppet og drømmefangeren er fra et nytt merke de fører som heter Minitude, og jeg bare elsker stilen! Håper de kommer med masse mer derfra, for da sitter jeg klar og følger med.   

Jeg må si at jeg synes rommet begynner å bli veldig koselig, men de liker storebror sitt rom hakket bedre – haha. Så det må jeg vel også vise dere snart. Jeg har gjort litt endringer der inne siden sist og har planer om enda litt til, så jeg må bare få gang på det før jeg viser dere. Vi har akkurat fått oss garderobe på vårt soverom, så nå er det ferdig der inne også. Det kan jeg jo også vise dere dersom det er noen som er interesserte, hehe? 

Nå skal jeg prøve å få lagt meg litt “tidlig” for en gangs skyld. Klokka er jo over 12 allerede, men tro det eller ei så er dette tidlig for meg. Stygg uvane altså. God natt. Og bare spør dersom dere lurer på noe! Blir kjempe glad når dere legger igjen spor i kommentarfeltet. ♥ 


#barnerom #interiør #mammablogg #blogg #foreldre #foreldreogbarn #oppussing #dekorering #familie #familielivet #tvillingmamma #hverdag #mamma #barn #familieogbarn #tvillinger  #side2bloggerne #side2foreldre #newin #sponset 

 

Det ble for mye press.

Dere har vel kanskje allerede merket at jeg ikke har oppdatert noe her på lange tider nå? Jeg måtte rett og slett ha en pause. Jeg var overarbeidet, helt utslitt og langt nede i kjelleren. Enda jeg har tatt meg pause i et par uker kjenner jeg at jeg har ikke kommet meg ovenpå igjen, men jeg har i det minste fått samlet meg litt, så nå måtte jeg sette meg ned å skrive litt til dere.

Det har ikke skjedd noe spesielt som gjør at jeg har det sånn som dette egentlig. Det har bare vært alt for mye press fra alle kanter, og alt har skjedd på en gang og dermed blitt for mye for meg. Når det er mye stress og kaos i hodet mitt har jeg en tendens til å måtte ha orden rundt meg, altså i hjemmet. Derfor har jeg gått løs på hele huset for å organisere og kvitte meg med ting. I tillegg til alt arbeidet jeg har å gjøre og det faktum at denne perioden var midt i den verste julestria resulterte det i at jeg bare ble enda mer overarbeidet og utslitt. 

Jeg har snudd døgnrytmen og er oppe til langt på natt for å få gjort ting jeg ikke får tid til på dagtid når ungene er våkne. Ja, jeg fikk for meg at det å døgne var en smart løsning rett før jul når julevasken måtte tas. Så her stod jeg å sorterte og vasket klær og ryddet i alle skap og skuffer midt i mørkeste natta. Klokka halv 6 på morgenen når Christoffer stod opp for å gå på jobb satt jeg som en zoombie i sofaen og brettet klær. Når han var gått på jobb var ungene også mitt ansvar helt til han kom hjem igjen. Jeg fant fort ut at den idéen er noe av det dummeste jeg har kommet på å gjøre. Det har gått ut over helsen, rett og slett. Jeg blødde neseblod x-antall ganger pga. lite søvn og stress. Jeg fikk ikke sove uansett hvor tidlig jeg la meg, for jeg lå å tenkte på alt arbeidet jeg hadde foran meg og jeg fikk helt angst bare av tanken.

Det blir en ond sirkel som er vanskelig å komme seg utav, for før jeg greier å fokusere på alt arbeid igjen “må” jeg få orden her hjemme. Jeg greier ikke å stoppe før alt er helt perfekt.  Og når jeg sier perfekt mener jeg P E R F E K T. Da snakker vi at huset skal se ut som et interiørblad. I følge “fasiten” min i hodet skal det ikke kunne sees at noen bor her. Alt skal stå som om det er en utstilling. Gulvene skal være plettfrie, kjøkkenbenken ren til enhver tid og ingenting skal stå “løst” i huset. ALT fra blyanter, batterier, fjernkontroller, magasiner og alt annet dill dall skal ligge i rett vinkel og ha en fast plass. Det blir jo omtrent som en sykdom! Og bare det å prøve på å ha et sånn hjem med tre små rotekopper hjemme er jo bortkastet tid. Det er i alle fall umulig for meg har jeg funnet ut. Derfor har jeg bare måttet distansere meg fra alt og sette alt på vent før jeg ble helt gal. Nå har ting heldigvis roet seg litt. Det er derfor jeg kan sitte her å skrive nå. Tidligere hadde jeg bare begynt å gråte av tanken på å måtte sette meg ned å skrive igjen. Men nå ser det ut til at ting går rette veien og at jeg sakte, men sikkert får tilbake kontrollen på alt fremover.

2017 er et faktum og dette året blir utrolig spennende for vår del. Jeg skal gripe alle muligheter jeg får og jeg skal prøve å nyte det så godt jeg bare kan. Forventningene til meg selv må jeg også senke mange hakk for at kabalen skal gå opp fremover. Nå skal skuldrene senkes og jeg må rett og slett bare godta at jeg ikke kan få til alt og at alt skal bli så perfekt hele tiden. Jeg er ingen superhelt som kan stoppe tiden for å rekke alt. Jeg er bare et vanlig menneske, og fremover er det akkurat den siden jeg skal vise av meg. Ikke at alt jeg gjør må være perfekt, for det er så langt i fra sannheten som du overhodet får det. 


Jeg håper dere alle har hatt en strålende jul og en fin start på året så langt. ♥

Nå må jeg gå å legge meg. Døgnrytmen har jeg ikke fått endret enda, så den må jeg bli strengere på!

♥♥♥