UKEN SOM GIKK #6

Jada, jeg er litt sen med “Uken som gikk” denne gangen også, men det er ikke like sent som sist i alle fall, haha. Her er uken som gikk i alle fall:

 

UKENS OPPTUR:

 ♥ Jeg gjorde ferdig tatoveringen og ble super fornøyd! Jeg virkelig elsker den. I tillegg tok jeg en spontan tatovering som jeg skal vise dere i et eget innlegg, hehe. Skal få gang på vloggen også, men jeg filmet faktisk ikke så mye. Følte jeg filmet masse, men når jeg så gjennom alt var det så vidt noe, så ikke ha høye forventninger til den! Woops… 

♥ Vi vant håndballkampen vi spilte på onsdag. Woho!

♥ Jeg har på kino på fredag og så den siste Fifty Shades Freed, har seriøst lyst til å dra å se den igjen. 

♥ Innflytningsfest på lørdag hos Anita, gøy, gøy, gøy!

♥ Morsdag og fastelaven på søndag. Jeg hadde egentlig invitert mamma, mormor og tante på boller, men mamma var syk, mormor var bortreist og tante glemte det sikkert ut, men vi fikk laget boller og koste oss med det til kvelds. 

 

 

UKENS NEDTUR:

Kjenner jeg ikke er helt over den nedturen vi fikk søndag, forrige uke, på vei hjem fra Berlin… Den nedturen sitter liksom enda i. Det var sure penger, haha.

Og så var det i tillegg 2 år siden pappa gikk bort på søndag, disse dagene er alltid litt tunge, men de blir faktisk litt lettere for hver gang synes jeg. 

 

UKENS MUSIKK:

Banners – Start A Riot (Thundatraxx Remix)

SDJM – That Way

MagSonics – Why (Part 2)

LVDSCAPE – Dive With Me

 

Hele Spotify listen min finner dere her: BARNEFRI 2018

 

UKENS INNKJØP:

Ingen verdens ting utenom mat. Har helt angst etter Berlin, haha. 

UKENS CRAVING:

Er det lov å si tatoveringer? Man blir jo helt hekta!! 

 

AKKURAT NÅ:

Nå sitter jeg i sengen og skulle lagt meg for lenge siden, men jeg er ikke trøtt enda. Derfor har jeg akkurat fått unna litt jobb, så satser jeg på å bli trøtt nå snart, slik at jeg kommer meg opp i morgen. Føler meg ikke helt i slaget heller og da er det viktig med søvn! Så det får bli med dette, nå runder jeg av og sier god natt. Håper dere har hatt en fin uke. Fortell meg gjerne hva dere har gjort i kommentarfeltetet ♥​

#ukensomgikk #mammablogg #hverdag #fashion #helg

6 kommentarer

Siste innlegg