hits


Total makeover!

  • 27.04.2017 - 14:22

He ll o ! 

Nå har stuen vår fått en total makeover og jeg er SÅ fornøyd! Jeg blir jo aldri helt ferdig med prosjekter jeg starter med her hjemme, men nå er jeg faktisk veldig fornøyd med hvordan stua ser ut, så nå tror jeg det er en stund til jeg gjør noe mer her. Eller, jeg skal henge opp noe bilder og litt småtteri, men ikke noe så drastisk som å male vegger og kjøpe nye møbler. Det blir nok en god stund til.  

Christoffer blir like gal på meg hver gang jeg får for meg at jeg skal ommøblere. Det er visst ganske ofte i følge han. Gjerne det er det, men i følge han skal man bare innrede et hus ÉN gang og så er man ferdig for alltid. Slik er det ikke i mitt hode for å si det sånn. Vi må nok bare bli enige om å være uenige. Denne gangen har jeg i alle fall gjort alt selv, og det er nok det som gjør han mest frustrert  til vanlig; at han alltid må være med på alt jeg finner på. Men denne gangen har han ikke løftet en finger utenom å kjøpe inn malingen, og det er kun fordi han får 40% å den gjennom jobben. Men han også ble veldig fornøyd med resultatet denne gangen. Han har dog ikke sett bordet enda, så han får seg nok en overraskelse når han kommer hjem fra jobb. Dere får faktisk se resultatet før han, hehe! Bordet kjøpte jeg til meg selv i bursdagsgave siden jeg blir 25 om mindre enn én måned. Jeg hadde egentlig tenkt å vente til bursdagen min og ønske meg penger slik at jeg kunne kjøpe dette bordet da, men jeg orket ikke å vente så lenge. Når jeg finner ut at jeg skal ommøblere eller gjøre noe så må alt skje helst i går. Jeg eier ikke tålmodighet når det gjelder sånne ting, så derfor ble det litt feiring på forskudd, haha. 

Hva synes dere? 

#blogg #foreldre #side2foreldre #interiør #design #mammablogg #interiørblogg #oppussing #blogg #foreldreogbarn #familie #familielivet #tvillingmamma #hverdag #mamma #barn #familieogbarn #tvillinger #side2bloggerne #stil #

 

 

Lilli

27.04.2017 kl. 15:43
Så fint :D

Alexandra Kolstad

27.04.2017 kl. 17:02
Lilli: Tusen takk :-D

Frida Vardehaug Pettersen

27.04.2017 kl. 17:34
Veldig fint! :)

Alexandra Kolstad

27.04.2017 kl. 23:42
Frida Vardehaug Pettersen: Tusen takk :-)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no