hits


10 ting jeg ikke liker.

  • 23.04.2017 - 21:26


1. Folk uten barn som klager over at de er slitne. Unnskyld meg, men jeg gidder faktisk ikke å høre på det en gang. Kom tilbake når du har gått gravid, trykket ut tre unger fra your "downstairs" og våknet opp før fuglene fiser nesten hver dag i 4 år i tillegg til å jobbe. Du kan jo prøve å kjøpe deg tre apekatter i stedet. Hadde sikkert ikke merket forskjell. De er overraskende like i oppførsel og energinivå. Snakkes etterpå. ;-) 

2. Rot, ironisk nok. Selv bor jeg jo i Svinestien 99, men jeg har gitt opp rydding. Får prøve igjen når ungene er blitt voksne og har flytta ut... 

3. Andres perfekte hjem. Altså, det henger nok sammen med at jeg ikke har det samme men så gjerne skulle ønske det. Folk (TIL OG MED FOLK SOM HAR BARN) legger ut bilder av stua på Snap og bare "håpløst å holde det ryddig med ungene våkne" så ligger det ÉN duplo klosse på gulvet. Ja dæven du, der var det rotete ass. Minn meg på at jeg aldri skal invitere deg hjem til mitt Hiroshima. For jeg lover deg, det ser ut som en bombe har gått av i en lekebutikk, så det så. 

4. Monopol. Jeg elsker brettspill, men det er étt spill jeg hater. Eller to - minigolf også. Grunnen til det er at hvis det går skjeis i spillet tar det så inni helvetes lang tid før du faktisk taper. Du kan sitte der i 4 timer å hate livet mens du betaler bøter på eiendommer med 18 hus og hotell du lander på. Nei, den dårlige taperen i meg tar over og hele spillet ender opp strødd utover hele gulvet. Det samme med minigolf. Jeg gidder ikke å gå innpå temaet en gang. Jeg sier bare stakkars den som står i veien for golfkølla...

5. Vaske klær. Før jeg fikk unger gikk det egentlig helt fint å vaske klær. Nå vasker jeg ikke klær før noen av oss ikke har mer rene klær igjen. Da tar jeg et skikkelig raid i kjelleren hvor du ikke lenger kan se gulvet på noen av de tre rommene du må gå gjennom for å komme inn til vaskerommet. #husmormateriale

6. At jeg ikke eier selvdisiplin. Jeg vil så gjerne greie å spise sunt over lenger tid og trene, men selvdisiplinen - den har vi ikke sett... Nå prøver jeg jo faktisk igjen, så får vi se da... Foreløpig er stillingen 93829-0 til godteriet. 

7. "Harddisken din er full." - "IGJEN?! Virkelig?!" Hvorfor tar ting så stor plass på harddisken, og hvorfor har ingen funnet opp en eller annen dingseboms som har uendelig med lagringsplass enda liksom? Tenk for et gjennombrudd det var når lyspæra ble oppfunnet. Ingen hadde jo sett på maaaaken! Burde jo ikke være så vanskelig å finne opp noe som har nok lagringsplass til bilder og videoer slik at jeg slipper å tømme dataen en gang i halvåret. Vi er i 2017 altså... I'm waitiiing.

8. Christoffer Gjerde Valen. Enough said. Jeg liker han jo også da, til tider hvertfall... 

9. Regn og drittvær. Jeg blir seriøst sååååå deprimert av det. Jeg kunne flyttet til Australia eller en plass der det er varmt og "sommer" hele året. 

10. Regninger. Jeg hater (ja hater faktisk) å betale regninger. Det ødelegger hele dagen min, så det må jeg gjøre når jeg har en skikkelig drittdag fra før. Etter regningene er betalt kan jeg egentlig bare gå å legge meg. Det går ikke an å snakke til meg engang etterpå. Kjenner du deg igjen i noen av punktene? Har du noe du ikke liker? 

  #mammablogg #blogg #foreldre #foreldreogbarn #familie #familielivet #tvillingmamma #hverdag #mamma #barn #familieogbarn #tvillinger #side2bloggerne #side2foreldre 

Victoria Larsen

23.04.2017 kl. 21:30
ÅH, jeg kjenner meg sååå godt igjen i mye her! :)

Alexandra Kolstad

23.04.2017 kl. 23:51
Victoria Larsen: Godt jeg ikke er alene :-)

Lotte Antbro

23.04.2017 kl. 23:06
Jeg kjenner meg igjen i alle bortsett fra samboeren din da, siden jeg ikke kan uttale meg om han, haha!! Jeg syns det er så utrolig rart at det finnes en person som er så lik meg, selv om vi aldri har møtt hverandre eller påvirket hverandre på noen måte. Er jo litt godt også, å ikke være den eneste som er "slik". Hahaha!

Alexandra Kolstad

23.04.2017 kl. 23:59
Lotte Antbro: Hihi, jaa ikke sant! Vi burde møtes en gang <3 Det er litt godt også, å vite at man ikke er den eneste, ja - haha!

Sølvi Birgitte Wærness

24.04.2017 kl. 11:08
Jeg liker ikke rot, regninger, regn, dritt vær og og frekke folk!

Alexandra Kolstad

24.04.2017 kl. 11:17
Sølvi Birgitte Wærness: That makes two of us. ;-)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no