hits


JEG HAR GITT UT BOK!

  • 18.03.2017 - 14:05

Nå er boken endelig ute! Det har enda ikke gått opp for meg... Jeg trodde egentlig at alt skulle bli så mye mer virkelig når jeg stod med boken i hendene, men det føles enda like surrealistisk. Kan noen klype meg i armen slik at jeg våkner?! Dette er definitivt det største som har skjedd meg etter ungene kom til verden! 

Jeg har brukt enormt lang tid på denne ene boken i og med at jeg har gått hjemme med tvillingene og egentlig bare jobbet med den på kveldstid mellom alt annet som foregår i livet mitt. Så det har tatt sin tid, men den ble ferdig til slutt. Nå er det bare til å starte på oppfølgeren og få gang på den. 😄 Jeg har jo vært gjennom det én gang og vet hva jeg går til, så bok nr. 2 blir forhåpentligvis litt lettere og raskere å få laget. 

Jeg tenkte å fortelle dere litt om bakgrunnen og historien til hvorfor jeg laget boken, men det kan jeg ta i et eget innlegg slik at det ikke blir så mye tekst i ett innlegg. 

Min Svangerskapsdagbok er en dagbok hvor gravide kan fylle inn masse koselige notater fra graviditeten som er koselig å se tilbake på. Inni boken finner du sjekklister til utstyr og fødebag, navnevalg, symptomer og myter om kjønn, uke for uke oppdateringer, ultralyd og undersøkelser, fødsel og hjemreise for å nevne noe.

Det er så koselig å sitte å skrive ned tanker og forventninger mens man ruger på den lille i magen. Jeg skulle så ønske at jeg hadde kommet på dette før og hatt boka til å skrive i selv gjennom mine svangerskap. Jeg begynte på en scrapbook, men det tok for lang tid å lage til sidene jeg skulle skrive på, men heldigvis har jeg skrevet ned veldig mye, så jeg skal fylle ut to bøker selv om jeg er ferdig med graviditetene. 

Denne boken er definitivt et koselig tidsfordriv, så hvis du selv er gravid eller kjenner noen som er passer denne boka perfekt som gave til deg selv eller en venninne! Det er så koselig å se tilbake i senere når man vil mimre. ♥

Boken får du kjøpt i nettbutikken vår www.villa-w.no.

God helg. ♥

#mammablogg #mamma #svangerskap #graviditet #gravid #foreldre #foreldreogbarn #svangerskapsdagbok #bok 

Victoria Larsen

18.03.2017 kl. 15:55
Så spennende!

mittliiiv

23.03.2017 kl. 16:40
Wow, så gøy! Gratulerer! :)

Alexandra Kolstad

23.04.2017 kl. 13:24
mittliiiv: Tusen takk :-)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no